Bemesting

MicrogazonPlus Leaderboard 728x90

Groot assortiment organische meststoffen van DCM. Voor al uw planten en voor gazon.

>  DCM Microgazon Plus; het nieuwste snufje van DCM
De consument die tot nog toe niet wilde bemesten omdat onderhoud en verticuteren te veel werk is, kan u overhalen  om wel te bemesten dankzij een unieke gazonmeststof: DCM Microgazon Plus. Met deze nieuwe gazonmeststof bereikt u vanaf nu ook de gemaksconsument.
Dit innovatief product heeft een 5-voudige werking:
 

ü  Verticuteren overbodig

De nuttige bacteriën die via DCM Microgazon Plus worden aangebracht, stimuleren het bodemleven waardoor verticuteren overbodig wordt.
 
 

 

 MG Ideaal voor Robotmaaiers nieuwsbrief en FB

 

 

ü  Nuttige bacteriën

DCM Microgazon Plus bevat naast kalk ook nuttige bacteriën. Deze bacteriën versnellen de afbraak van maairesten en afgestorven mos, waardoor de viltlaag verminderd wordt.

ü  Gazonmeststof

DCM Microgazon Plus is een organisch-minerale gazonmeststof met een indirecte werking tegen mos. Ze bevat bovendien magnesium voor een frisgroene graskleur.
 

ü  Kalk

De aanwezigheid van kalk betekent extra gebruiksgemak. De kalk die aan deze formule werd toegevoegd heeft immers meerdere voordelen. Hij ontzuurt de bodem, verbetert de opneembaarheid van de voedingselementen en verhindert de vorming van mos.

ü  Indirecte werking tegen mos

DCM Microgazon Plus heeft een indirecte werking tegen mos. Dit betekent dat het product eerst via de wortels moet worden opgenomen. Het mos wordt vervolgens geel en bruin en sterft af.

 

 

 

 


 Vraag gratis advies bij ons